ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Toki Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Çocuk Gazetesi çıkarmışlardır. Gazetemizin çıkarılmasında emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Suat KORUK'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ağu

Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST 2023, genç mühendis adaylarını ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiriyor. İlimizde eğitim öğretimini sürdüren öğrenciler de yeni teknolojileri keşfetmek ve uluslararası arenada ülkemizin kendini kanıtladığı etkinlik için Ankara'ya ziyarete götürülüyor. 30 Ağustos 2023 tarihinde İlimiz Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu bahçesinden uğurlanan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer Öztürk, teknolojinin en yeni uygulamalarının yer aldığı TEKNOFEST 2023 Ankara etkinliklerinden öğrencilerin en verimli şekilde faydalanmalarını ve güzel bir gün geçirmelerini istedi.

Şbt

Ülkemizin başına gelen deprem felaketinden sonra milletçe yaralarımızı  sarıyoruz. Birlik ve beraberlik  gerektiren bu günlerde çorbada tuzunuz bulunması için sizleri de bu yardım  kampanyasına davet  ediyoruz. Marketlerimizden alacağınız afet bölgesi için hazırlanan gıda paketlerini "Afet Bölgesi'ne" ulaştırılmak üzere belirtilen adreslere teslim edebilirsiniz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.      RUHUN ŞAD OLSUN ATAM

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin, 99. Yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında, yarınların geleceği olan kıymetli öğrencilere ve değerli öğretmenlerimize başarılar dileriz.

CAN ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUN OLUYOR  17 HAZİRAN 2022

ESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İLE YAZ OKULU BAŞVURUSU